2 noiembrie, marți. E deprimant de înnorat. Stânca Gibraltarului e în nori. La prânz ridicăm ancora. Ajungem în Malaga, într-un camperstop la 16.00. Malaga Beach Area.

Este aglomerat și locurile destul de mititele dar e curat. Plaja din față este pentru plimbat câinii. Ies și eu cu Dey dar sunt prin preajmă doi dulăi imenși lăsați liberi de stăpânii lor, așa că nu zăbovim mult. Seara ne plimbăm puțin prin jur și atât. Apoi se face noapte.

3 noiembrie, miercuri. Dimineața avem lecție de botanică.

La prânz plecăm în oraș. Vrem să vedem Muzeul Picasso. Lăsăm mașina în port și pornim voinicește la plimbare. Ne plimbăm pe străduțe, vedem teatrul roman, fortăreața Alcazaba, catedrala și lucrările lui Picasso aflate în Palacio de Buenavista. În muzeu putem face și o poză ca și cum am fi în Paris, lângă Sena.

La întoarcere, aproape de port, Gabriel se distrează copios conducând o mașinuță electrică. După care flămânzi ne așezăm la terasa unui restaurant să gustăm bucate alese. E cald și foarte plăcut. E noiembrie dar parcă ar fi o zi de vară.

Aproape de șase seara părăsim orașul, ziua e mai scurtă acum așa că e deja întuneric și la 18.30 ne oprim undeva la 30 de km de Malaga. Efectiv pe marginea drumului, lânga șosea. Mai este o autorulotă în fața noastră. Proprietarul ei pescuiește. Ne face semn că putem sta liniștiți. Mașinile sună destul de tare când trec în apropierea noastră. Marea e la cinci metri de noi. Totuși dormim destul de bine.

Călătoria spre Soare-Apune, 2021 – Spania 2, Malaga
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *