4 noiembrie, joi.  Am dormit destul de liniștiți în marginea drumului, la circa treizeci de kilometri de Malaga. Au sunat valurile toată noaptea. A fost o noapte calmă. La 10.30 ne bem cafeaua și la 11.00 pornim spre Granada.

Ajungem înainte de 13.00, în apropierea complexului este o parcare răsfirată cu circa 500 de locuri, cu plată unde am găsit și locurile pentru campere. După ce hrănim copii urmăm indicatoarele și ajungem la intrarea în Alhambra. Poate pentru că este noiembrie, poate din cauza restricțiilor legate de Covid, trebuie să purtăm mască peste tot înăuntru, nu este foarte lume. Adică stăm la o coadă destul de mică și găsim bilete, vizităm grădinile și Alcazaba, fără Palatul Carlos al V-lea. Este foarte mult de vizitat iar la un moment dat pe Ilinca au început să o doară piciorușele și obosită nu a mai vrut decât să plecăm. Așa că ne-am despărțit, fetele s-au întors la Andi iar eu cu Gabriel am mai zăbovit puțin, urcându-ne și în turnurile din Alcazaba.

După 16.30 am părăsit locurile, luând-o înapoi către mare. Poposim în camperstopul Tropic în Castel de Ferro. Micuț, curat și cochet. Și deschis tot timpul anului. Plaja este cu pietre și ne amintește de Koutsounari Beach.

5 noiembrie, vineri. Vremea este frumoasă, eu parcă aș mai rămâne o zi aici… Merg pe plajă cu copii și ne bucurăm de soare.

 

 

Călătoria spre Soare-Apune, 2021 – Spania 2, Granada
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *