După Tărâmul Lavandei ne-am oprit în campingul de lângă cheile Turzii. Un loc deosebit de curat, cu o gazdă extrem de îndatoritoare și prietenoasă și care apare de nu știu unde de fiecare dată când ai nevoie de ceva. Am prins un soare larg, care s-a revărsat toată ziua de sâmbătă peste noi până târziu și la fel a făcut-o și-n ziua următoare cât am mai stat. Ilinca a fost fericită și i-a zâmbit fața mai tot timpul.

Seara ne-am plimbat prin zonă, am băut o cafea bună cu toată ora târzie, ne-am căscat la căbănuțele ridicate pe ici colo cu propuneri de suveniruri sau mâncăruri, ne-am îmbătat cu mirosul de langoși cu brânză de mai multe feluri și apoi ne-am întors la Andi.

Duminică am intrat în chei până pe la jumătate, am privit apa învolburată și stâncile din jur și m-am întors la camping.Imediat după prânz, cu mare regret am luat-o către casă.

Campingul Cheile Turzii are trei căbănuțe, două toalete, două cabine de duș, loc de joacă pentru copii, barbeque și o terasă comună, mai multe locuri marcate pentru autorulote și o grămadă de spațiu verde. Și pagină de facebook.

Un loc în care vrei să mai mergi.


Campingul Cheile Turzii în 10-11 iulie 2021
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *