La o săptămână după Alba Iulia, în week-end-ul următor am plecat la Sovata. Nu știam dacă sunt campinguri deschise, dacă avem unde sta, nu am dat telefoane nicăieri, nimic. Adriana a zis: parcă este o parcare la sensul ăla giratoriu din centru, lângă lac, acolo vom sta. Și fix acolo am stat.

Era o parcare privată cu un nene parcagiu amabil și simpatic, care stă vigilent de dimineața până seara, șapte zile din șapte. Ne-a indicat să stăm în marginea spațiului, lângă centrul de informare turistică. Am avut două nopți liniștite fix în buricul stațiunii. Copii au dat ocol lacului Ursu cu bicicletele în fiecare zi, ne-am plimbat prin pădure, am fost la observator, nici nu am știut că există, spre rușinea mea, am urcat până în vârf de unde am admirat priveliștea, ne-am dat cu trenulețul, am mâncat înghețată și kurtos-kalacs, ne-am plimbat mult și pe jos.

Am avut un alt sfârșit de săptămână fain!

Parcarea/cazarea pe zi/noapte a fost 25 de lei. Vineri, pentru că am ajuns după prânz, am plătit doar 20 de lei. Așa sunt regulile. Așa că statul/cazarea în Sovata ne-a costat 70 de lei. (Săptămâna trecută în Alba-Iulia a fost 0 lei)

 

Sovata, în buricul târgului
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *