Ne-am zis că tradițiile se împlinesc dacă le respecți și cauți să se înfăptuiască așa că vineri, 7 iulie 2023, inainte de 3 p.m. am pornit către Sibiu. Astăzi în Muzeul Astra, începe  Vinfest ediția a VI-a.

Imediat după orele 18.00 ne-am instalat în același loc ca anul trecut. Suntem niște norocoși. Am gustat câte ceva și copii au mîncat bine și după aceea ne-am dus să vedem cum arată festivalul. Sunt mai mulți participanți dar mai puțini vizitatori. Și asta pentru că ploaia care anul trecut s-a ținut sâmbătă anul ăsta se ține vineri. Deci a tras o ploaie zdravănă care a alungat majoritatea spectatorilor și cînd a început concertul la scenă cu Raluka erau doar două rânduri de umbrele. Noi ne-am distrat însă copios! Ne-am întâlnit cu prieteni, am depănat povești, copii așișjderea, am degustat vinuri…

Sâmbătă și duminică a fost o vreme splendidă. Ne-am plimbat pe aleile muzeului cu bicicletele, am fost la Zoo,  apoi ne-am regăsit fiecare prietenii. Ne-am simțit foarte bine cu toții!

Duminică, înainte de prânz, copiii au participat la o activitate interactivă și foarte interesantă, un fel de teatru în aer liber prin Muzeul Astra și căsuțele lui.

Înainte de 2 p.m. am pornit către casă. A fost fain și de data asta!

Vinfest Sibiu 2023
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *