Vineri, 31 martie 2017

Poate niciodată nu am așteptat atât să crească odată iarba… Până astăzi a mai mirosit a primăvară câte puțin dar ba se înnora, ba se făcea frig, ba ploua, așa încât abia acum am simțit că putem pleca undeva. Și la 9.30 am luat-o către Săliște. Întrebasem cu două zile mai devreme pe mail, pe administratorul campingului Sălișteanca, Iulian Părău, un om foarte amabil, dacă nu cumva deschid sezonul din 31 martie, întrucât pe pagina lor de web, apăruse că poarta campingului se deschide abia de la 1 aprilie. 🙂 Deoarece am întârziat cu oarece cumpărături în Târgu-Mureș, am ajuns în camping abia în jurul orei 15.00. Oricum soarele era întins pe un cer de-un albastru pătrunzător… Domnul Iulian ne-a primit cu-n pahar de palincă de bun venit. Primii turiști pe 2017. Prima noastră ieșire cu Andi. La categoria prima am mai bifat și alte câteva chestii. Ne-am cuplat la curent căsuța și-apoi am ieșit la o plimbare prin orășelul foarte liniștit în după amiaza ultimei zile din martie, cu Gabriel.

Sâmbătă, 1 aprilie 2017

Soare toată ziua. Nu am făcut nici o păcăleală nimănui. Dar ne-am plimbat cu bicicletele de două ori prin Săliște. Odată la prânz și a doua oară după masă. Gabriel a căzut lat după fiecare ieșire deși el nu a făcut altceva decît să gângurească fericit pe scăunelul lui Weeride. Casca era mai mare decât el. Astăzi a descoperit iarba, a și gustat-o dar nu i-a plăcut. Ca noroc.

Duminică, 2 aprilie 2017

Soare iar. După ce am făcut o altă plimbare cu bicicletele prin Săliște, ne-am luat rămas bun și am luat-o către casă. Am plătit 40 lei cazarea + 10 lei curent pentru o zi. 100 lei cu totul. Wifi free, apă caldă și altele. Ne-a plăcut… Ne-am întors prin Sighișoara și ne-am oprit în Daneș. Gabriel a văzut capre, lama, cămile, struț, păun. Cel mai mult i-au plăcut caprele. Erau mai multe și behăiau într-una. L-au fascinat. Beeeee, beeeeeee…

 

Sfârșit de martie, început de aprilie în Săliște
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *